Φρίκη: Παππούς συνελήφθη για το βιασμό της ανήλικης εγγονής του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αδιανόητη υπόθεση βιασμού στο Κερατσίνι με δράστη έναν 78χρονο ο οποίος βίαζε την 16χρονη σήμερα εγγονή του, από τα 9 της χρόνια εξετάζουν οι Αρχές.

Ο ηλικιωμένος βιαστής στο Κερατσίνι, από τα 71 του χρόνια, μέχρι τα 73 του εκτόνωνε στο παιδικό κορμί της εγγονής του τα αρρωστημένα του ένστικτα υποβάλλοντας το κοριτσάκι σε ένα μαρτύριο δίχως τέλος, στιγματίζοντας ανεπανόρθωτα την παιδική της ψυχή.

Πράξεις απεχθείς οι οποίες μάλιστα, ελάμβαναν χώρα στην οικογενειακή εστία του Κερατσινίου και ενώ βρισκόταν μέσα η μητέρα της μικρής και η γιαγιά της!

Βιασμός μέσα στο σπίτι με τη μητέρα και τη γιαγιά να βρίσκονται σε διπλανά δωμάτια
Η θλιβερή υπόθεση με θύμα τη μικρή μαθήτρια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας, ξεδιπλώνεται ως εξής:

«Σε ανεξακρίβωτες ημερομηνίες του χρονικού διαστήματος από τις αρχές του έτους 2017 έως τα τέλη του έτους 2019, ενεργώντας με πρόθεση, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, με χρήση σωματικής βίας και κατανικώντας την αντίσταση του θύματος με τις υπέρτερες σωματικές δυνάμεις, εξανάγκαζες στην ανήλικη εγγονή σου σε ανοχή γενετήσιων πράξεων.

Ειδικότερα εντός της οικίας σου στο Κερατσίνι, επωφελούμενος από το γεγονός ότι ήσουν μόνος με την ανωτέρω ανήλικη εγγονή σου σε χρόνο κατά τον οποίο η μητέρα της βρισκόταν σε άλλο χώρο του σπιτιού με τη μητέρα της και σύζυγο σου – γιαγιά της ανήλικης – και χρησιμοποιώντας τις υπερτερες σωματικές δυνάμεις ώστε να τη κινητοποιήσεις, με τρόπο που να μην μπορεί να διαφύγει, εξανάγκαζες στην εγγονή σου σε ανοχή γενετήσιων πράξεων.

Ξεκίνησες δε να προβαίνεις στις πράξεις αυτές με την ανήλικη να βρίσκεται στην ηλικία των 9 ετών ιδίως κατά τις επισκέψεις στην οικία στο Κερατσίνι, την πρώτη δε φορά που κάθονται μαζί στον καναπέ σαλονιού παρακολουθώντας την ταινία άρχιζε να την αγγίζεις τα γεννητικά της όργανα ρωτώντας την συνεχώς εάν της αρέσει».
Το κοριτσάκι αδυνατώντας να σηκώνει πλέον το βαρύ σταυρό του μαρτυρίου, αποκάλυψε στην μητέρα της όλα είχαν συμβεί και μετά από μήνυση ο παππούς της συνελήφθη, αντιμετωπίζοντας τις βαρύτατες κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση με παθόντα νεότερο των 12 ετών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.