Ευαγγελία Πλατανιώτη: Το «χρυσό» κορίτσι της καλλιτεχνικής κολύμβησης επέστρεψε στην Ελλάδα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν φίλοι της καλλιτεχνικής κολύμβησης και συγγενείς στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κατά την άφιξή της από τη Ντόχα. Το «χρυσό» κορίτσι του ελληνικού αθλητισμού με τα δύο μετάλλια στο στήθος μίλησε στην ΕΡΤ για τους στόχους της.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη επέστρεψε μαζί με την Σοφία Μπαλκογεώργου, αλλά και την υπόλοιπη ελληνική αποστολή της καλλιτεχνικής κολύμβησης, με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, να τις υποδέχεται και πλήθος κόσμου να τους δίνει το χειροκρότημα. Μάλιστα, η Σοφία Μπαλκογεώργου είχε και μια έκπληξη στο «Ελ. Βενιζέλος», αφού φίλοι και συγγενείς την περίμεναν με μια τούρτα καθώς είχε πριν από λίγες ημέρες γενέθλια.

«Είμαι 20 χρόνια στο άθλημα. Δουλεύω πολύ σκληρά και βάζω διαφορετικούς στόχους. Τα τελευταία 2 χρόνια είχα στόχο το χρυσό. Δεν ήρθε πέρυσι, φέτος δεν θα γινόταν να το αφήσω να περάσει έτσι» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

«Είναι τιμή για μένα να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς για 4η φορά. Ήταν δύσκολος ο αγώνας, δεν είχαμε δουλέψει τόσο πολύ το ντουέτο, αλλά πήγαν όλα όπως έπρεπε και θα είμαστε στο Παρίσι. Το “σκέφτομαι να τα παρατήσω” το έχει σκεφτεί νομίζω κάθε αθλητής. Κάθε αποτυχία μου με έκανε πιο δυνατή. Πέρυσι που έχασα το μετάλλιο στη Φουκουόκα είπα στην προπονήτριά μου θα πάω στην Ντόχα να πάρω το χρυσό».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.