Δικηγόρος οικογένειας Καρνέση: Ο Αιγύπτιος ήθελε να κρατήσει όμηρο τη Δέσποινα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για ένα άνθρωπο που ήταν ξεκάθαρα αποφασισμένος να σκοτώσει τα θύματα του, έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας Καρνέση, Γιάννης Ηρειώτης, μιλώντας για το 76χρονο Αιγύπτιο Αντέλ-Αριστείδη Ελ Μπουράυ, γνωστότερο ως «Άρη», τον δολοφόνο και αυτόχειρα του μακελειού στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στην Πλατεία Φλέμινγκ στη Γλυφάδα.

Ο δικηγόρος μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, προέβη στην αποκάλυψη,  ότι κατά την εκτίμησή του η τραγωδία θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη αν δεν είχε επέμβει άμεσα η αστυνομία. Ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί με τα λεγόμενά του, ότι ο Αιγύπτιος δράστης είχε στο στόχαστρό του και την άλλη αδελφή της οικογένειας, την Δέσποινα Καρνέση η οποία βρισκόταν επίσης στην εταιρεία το πρωινό εκείνο.

Έδωσε μάλιστα μια άλλη διάσταση στην υπόθεση με τα λεγόμενα του, αναφέροντας ότι ενδεχομένως ο Αιγύπτιος δράστης να ήθελε να την κρατήσει όμηρο. Ένα συμπέρασμα που κατά τον ίδιο προκύπτει  από το γεγονός ότι η Δέσποινα Καρνέση μαζί με μια ακόμη υπάλληλο της εταιρείας ήταν κλειδωμένες σε τουαλέτα του κτηρίου, όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς.

«Ο άνθρωπος πήγε αποφασισμένος, όμως η ταχύτητα επέμβασης της αστυνομίας τού χάλασε τα σχέδια. Γίνονται κάποιες σκέψεις μήπως ήθελε να πάρει όμηρο την κυρία Δέσποινα δεν ξέρω τι άλλο ήθελε να κάνει αλλά η πολύ γρήγορη επέμβαση της αστυνομίας του χάλασε τα σχέδια και προχώρησε στο απονενοημένο», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας Καρνέση. Αναφερόμενος στη Δέσποινα Καρνέση είπε ότι είτε πρόλαβε να κρυφτεί ή την κλείδωσε ο δράστης μαζί με μια άλλη υπάλληλο σε τουαλέτα θέλοντας να την πάρει όμηρο. «Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, σίγουρα θα βρουν στοιχεία, θα ήταν μεγαλύτερη η τραγωδία αν δεν επενέβαινε γρήγορα η αστυνομία».

Στη συνέχεια επισήμανε ότι «ο δράστης πήγε αποφασισμένος να σκοτώσει, πήγε με όπλα στο αυτοκίνητο του, δεν τσακώθηκε και εκείνη την στιγμή άρπαξε ένα μαχαίρι».

Στην ερώτηση αν μετά την απόλυσή του πέρυσι ο Αιγύπτιος είχε επιστρέψει στην εταιρεία ο δικηγόρος της οικογένειας απάντησε πώς δεν το γνωρίζει αυτό αλλά εξήγησε ότι «δεν είχαν διαταραχθεί οι σχέσεις τους μέχρι του βαθμού να φθάσει να δημιουργούνται εντάσεις ή αντεγκλήσεις». Όπως είπε δεν του είχε μεταφερθεί από την οικογένεια ως σκέψη, κάποιος σχετικός προβληματισμός ή κάποια ανησυχία για ότι τελικά συνέβη. «Πραγματικά δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση τι ήταν εκείνο που όπλισε το χέρι του δράστη», προσέθεσε ο Γιάννης Ηρειώτης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.