Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός – «Τα σίδερα μέσα μου σας τα δείχνω πρώτη φορά»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έξι χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, ο Ηλίας Βρεττός θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε μάλιστα φωτογραφίες από τις ακτινογραφίες του και τα σίδερα που τοποθετήθηκαν στο χέρι και στο πόδι του προκειμένου να επανέλθουν γρηγορότερα.

«19/02 Αγία Φιλοθέη μου Μεγάλη η Χάρη σου!!! Σ´ευχαριστώ… 6 χρόνια πέρασαν και όλα ακόμα μοιάζουν σαν χθες… Τα σίδερα μέσα μου που για πρώτη φορά σας δείχνω στα X-rays έτσι κι αλλιώς δεν με αφήνουν να ξεχαστώ.

Όμως είμαι καλά και κυρίως είμαι εδώ! Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι γιατί κάθε χρόνο τέτοια μέρα με πιάνουν τα φιλοσοφικά μου και προσπαθώ να ξορκίσω το κακό. Ταυτόχρονα όμως θέλω να περάσω το μήνυμα σε όσους περνάνε δύσκολα πως όλα μπορούν να περάσουν αρκεί να έχουμε πίστη, θετικότητα και διάθεση για καθημερινό ακατάπαυστο αγώνα.

Πότε μην τα παρατήσεις, όσο δυνατά κι αν «χτυπήσεις». Η ζωή έτσι κι αλλιώς είναι ένας συνεχής αγώνας με μικρά διαλείμματα ευτυχίας. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας φιλαράκια μου που κάθε χρόνο μεγαλώνει», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Βρεττός.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.