Πέτρος Ξεκούκης: «Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι ένα λάθος που θα το πληρώσει η ελληνική κοινωνία»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Ο Χριστός ευλόγησε τον γάμο στην Κανά της Γαλιλαίας. Υπήρχαν και τότε ομοφυλόφιλοι, αλλά γιατί δεν πήγε και σε έναν γάμο δύο αντρών;», είπε ο Πέτρος Ξεκούκης.

Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον Ηλία Σκουλά μίλησε ο Πέτρος Ξεκούκης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Με θλίβει το νομοσχέδιο αυτό και απορώ γιατί έγινε όλη αυτή η αναταραχή, από τη στιγμή που είχαν τα δικαιώματα, μπορούσαν να κάνουν το σύμφωνο συμβίωσης. Αλίμονο αν μας πέφτει λόγος τι κάνει ο καθένας. Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα για τη ζωή του. Εμένα με βρίσκουν τελείως αντίθετο. Πιστεύω ότι το παιδί πρέπει να έχει τη μητέρα και τον πατέρα. Η φύση λέει το θηλυκό και το αρσενικό», είπε αρχικά ο Πέτρος Ξεκούκης.

Ο Πέτρος Ξεκούκης είπε στη συνέχεια: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και δεν μας πέφτει λόγος, αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα λάθος που θα το πληρώσει η ελληνική κοινωνία. Ο Χριστός ευλόγησε τον γάμο στην Κανά της Γαλιλαίας. Υπήρχαν και τότε ομοφυλόφιλοι, αλλά γιατί δεν πήγε και σε έναν γάμο δύο αντρών; Ευλόγησε το γάμο της γυναίκας και του άντρα. Αυτό τα λέει όλα».

Πηγή: zappit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.