Νίκος Αναδιώτης για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Ήταν μια μέρα θλιβερή για μένα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο ηθοποιός εξήγησε πως δεν επιβάλλει τις απόψεις του, ενώ τόνισε πως έχει στο περιβάλλον του ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από τον ίδιο.

«Δεν βλέπω κάποιον που έχει διαφορετικές προτιμήσεις από μένα ως κάτι διαφορετικό σαν οντότητα ή σαν προσωπικότητα. Έχω συνυπάρξει, συμβιώσει με πάρα πολλούς ανθρώπους και για πάνω από 10 χρόνια, που έχουν αυτούς τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς» ανέφερε αρχικά.

Αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Νίκος Αναδιώτης είπε πως δεν ενοχλήθηκε για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά για την απόκτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια: «Χάρηκα πολύ που έγινε ονομαστική ψηφοφορία, για να είναι πιο ξεκάθαρο προς όλους ποιοι το ψήφισαν. Ήταν μια μέρα θλιβερή για εμένα, δε μου άρεσε που νομοθετήθηκε, όχι τόσο για τα δικαιώματα ως προς την κοινωνία των ανθρώπων που θέλουν να συζούν, αλλά για την επέκταση που έχει αυτό στα παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Για το ενδεχόμενο κάποιο από τα παιδιά του να του ανακοίνωνε μελλοντικά πως έχει έναν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, δήλωσε: «Ένας γονιός οφείλει να δέχεται τα παιδιά του οποιαδήποτε επιλογή και να κάνουν αυτά. Δε θα σταματήσω να τα αγαπάω, επειδή θα επιλέξουν να κάνουν μια ληστεία αύριο μεθαύριο» είπε και πρόσθεσε: «Αν θα το δεχτώ και αν θα το συμφωνήσω, φυσικά θα με βρει αντίθετο. Άλλο συμφωνώ και άλλο δέχομαι. Το παιδί του νομίζω ότι κάθε γονιός το δέχεται όπως είναι και με ό,τι κι αν επιλέξει στη ζωή του, μέχρι να κλείσει τα μάτια του» κατέληξε ο ηθοποιός.

newsbeast.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.