Ξέσπασε ο Στάθης Αγγελόπουλος: “Ήμαρτον! Όλη μέρα ασχολούμαστε με τους γκέι. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Όσον αφορά τα παιδιά, υπάρχει το αρσενικό και το θηλυκό, αυτή είναι η φύση. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα”.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» έκανε ο Στάθης Αγγελόπουλος. Ο λαϊκός τραγουδιστής ρωτήθηκε για την ξαφνική περιπέτεια που περνάει με την υγεία της τα τελευταία 24ωρα η Ζωζώ Σαπουντζάκη, καθώς και για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια που υπερψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/2) από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

«Ξαφνιάστηκα διότι εγώ είδα στη σκηνή μια Ζωζώ Σαπουντζάκη πάρα πολύ όμορφη και πολύ δυναμική, οπότε δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Όταν κάναμε πρόβα, αυτό που είχα παρατηρήσει είναι ότι ήταν πολύ αδύνατη. Εύχομαι να το ξεπεράσει γιατί η Ζωζώ είναι μία», ανέφερε ο Στάθης Αγγελόπουλος για τη γνωστή ηθοποιό.

Σε ερώτηση για το νομοσχέδιο που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια, ο λαϊκός τραγουδιστής σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν τη διαφορετικότητα, ό,τι κάνουν στο κρεβάτι τους, καλά κάνουν και το κάνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση για την υιοθεσία παιδιών. Δεν συμφωνώ σε όλα».

«Το να παντρευτούν και να κάνουν ότι θέλουν στο κρεβάτι τους είναι οκ. Αλλά όσον αφορά τα παιδιά, υπάρχει το αρσενικό και το θηλυκό, αυτή είναι η φύση. Δεν μπορεί ένα παιδί να μεγαλώσει χωρίς τη μαμά, είναι αφύσικο. Έχουμε ασχοληθεί πάρα πολύ με τα ομόφυλα ζευγάρια, υπάρχουν άλλα προβλήματα στον ελληνικό λαό», τονίζει ο Στάθης Αγγελόπουλος.

«Όλοι εσείς εκεί στα πρωινάδικα, ήμαρτον! Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα, από το να ασχολούμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους γκέι. Του αγαπάμε, τους στηρίζουμε, έχω φίλους γκέι, αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα. Ας σταματήσει όλο αυτό», ξεσπά κλείνοντας τις δηλώσεις του στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Πηγή: zappit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.