Γκιωνάκη: Έχουμε ξεφύγει σε λίγο οι άνδρες θα κάνουν επεμβάσεις να βάλουν μήτρα για να κάνουν παιδιά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Είμαι αντίθετη στο να παίρνουν οι ομοφυλόφιλοι μια παρένθετη μητέρα για να κάνουν παιδιά, το βρίσκω εγωιστικό», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός

Η Πωλίνα Γκιωνάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό» εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και δηλώνει κάθετα αντίθετη απέναντι στην τεκνοθεσία από ζευγάρια του ίδιου φύλου.

«Για να παίρνουν μια παρένθετη μητέρα για να κάνουν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι είμαι αντίθετη. Το βρίσκω κατ’ αρχάς εγωιστικό, «θέλω ένα παιδί και πρέπει να το έχω». Δεν έχουν ερωτηθεί όμως αυτά τα παιδιά και θα έπρεπε οι ίδιοι να σκεφτούν τι θα γίνει αύριο που θα μεγαλώνουν τα παιδιά με δύο άντρες που ο ένας θα είναι η μαμά και ο άλλος θα είναι ο μπαμπάς. Τι bullying μπορούν να υποστούν αυτά τα παιδιά στο σχολείο» ανέφερε αρχικά η Πωλίνα Γκιωνάκη.

«Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί όταν η μάνα του είναι άνδρας; Νομίζω ότι έχουμε λίγο ξεφύγει γι’ αυτό και η φύση μας εκδικείται, το περιβάλλον το έχουμε καταστρέψει, σε λίγο οι άνδρες θα κάνουν επεμβάσεις να βάλουν μήτρα για να κάνουν παιδιά. Τα βρίσκω όλα αυτά έξω από τη φύση» σχολίασε η ηθοποιός.

https://www.newsbomb.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.