Έμιλυ Κολιανδρή: “Είχε ανακαλύψει τη σχέση μας πριν το πούμε σε κανέναν, μεγάλη ανακατώστρα”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Το είχε αντιληφθεί γιατί ήμασταν μαζί στις ίδιες πρόβες και ήταν μεγάλη γάτα” αποκαλύπτει η Έμιλυ Κολιανδρή για πασίγνωστη συνάδελφο της.

Την Έμιλυ Κολιανδρή υποδέχθηκαν στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην ΕΡΤ με αφορμή την καθημερινή σειρά «Ηλέκτρα». Η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη φιλία που διατηρούν με τον σύζυγο της, Χρήστο Λούλη με άλλους καλλιτέχνες ενώ πρόδωσε και την… ανακάλυψη της Ελένης Κοκκίδου!

Ειδικότερα, η Έμιλυ Κολιανδρή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάνουμε παρέα και με άλλους ηθοποιούς. Ειδικά τα παλιά τα χρόνια, στην προ παιδιών εποχή, κάναμε παρέα κυρίως με ηθοποιούς γιατί βγαίναμε μετά την παράσταση. Έχουμε κρατήσει βεβαίωςς σχέσεις και μέσα σε αυτά τα χρόνια με πολλούς έχουμε γίνει οικογένεια. Μας έχουν βαπτίσει τα παιδιά μας, μας έχουν παντρέψει. Κουμπάρος μας είναι ο Νίκος Καραθάνος και η Ελένη Κοκκίδου μάς έχει βαπτίσει τον Αλέξανδρο».

«Η Ελένη Κοκκίδου είχε ανακαλύψει τη σχέση μας με τον Χρήστο πριν το πούμε εμείς σε κανέναν. Μεγάλη ανακατώστρα! Το είχε αντιληφθεί γιατί ήμασταν μαζί στις ίδιες πρόβες και ήταν μεγάλη γάτα!  Γάτα, είναι γάτα! Και τελικά έγινε νονά του παιδιού μας».

«Μετά από τα παιδιά. έχουμε ευτυχήσει και είμαστε αρκετά τυχεροί και σε αυτό το κομμάτι γιατί κάνουμε παρέα με τους γονείς των φίλων των παιδιών μας αλλά πάλι τυγχάνει να είναι άνθρωποι που μας ταιριάζουν. Οπότε είμαστε έξι – επτά οικογένειες που κάνουμε πολλή παρέα, πάμε μαζί τριήμερα. Αυτό δεν είναι αυτονόητο να συμβεί γιατί έχω βρεθεί και σε παρέες που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Έμιλυ Κολιναδρή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.