Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα στη Φαίη Σκορδά μετά την απώλεια του πατέρα της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στη Φαίη Σκορδά, η οποία βιώνει δύσκολες στιγμές λόγω του ξαφνικού θανάτου της πατέρα της. Η παρουσιάστρια του Mega εξήγησε γιατί τις προηγούμενες μέρες δεν έκανε καμία αναφορά στο θέμα από την εκπομπή της.

“Έβλεπα προηγουμένως τη Φαίη, που γύρισε στη δουλειά της μετά από ένα πολύ δυσάρεστο, τραγικό για όλα τα παιδιά γεγονός. Ποτέ κανείς μας δε μπορεί να φανταστεί τη στιγμή που θα χάσει τους γονείς του. Δεν είπαμε τίποτα όλες αυτές τις μέρες γιατί δε μπορούσαμε. Τι να πούμε; Τώρα όμως, μιας και γύρισε θέλω να πω το εξής:

Πραγματικά μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα πολύ, παρά τα χρόνια και την εμπειρία μου. Είναι πολύ δύσκολο όταν η ψυχή σου, το μέσα σου, δεν έχει πάρει το χρόνο της για να φτάσει σε μια ισορροπία ώστε να μπορείς να το χειριστείς με τον εαυτό σου, να πρέπει να μπεις στη δουλειά. Ναι ξέρω, υπάρχουν κι άλλες δουλειές πιο δύσκολες και πιο εύκολες, και τα πάντα, αλλά είμαστε άνθρωποι. Δεν είμαστε ρομποτάκια. Ο καθένας θέλει τον προσωπικό του χρόνο”, είπε η Ελένη Μενεγάκη και κατέληξε:

“Εγώ αυτό θέλω να πω. Καλή επάνοδο Φαίη. Εσύ ξέρεις. Εσύ ξέρεις το πώς και τι πρέπει να κάνεις για να χειριστείς την καθημερινότητά σου”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.