Ανθή Σαλαγκούδη: “Δεν με τρομάζει η απόφαση να μεγαλώσω μόνη ένα παιδί”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ανθή Σαλαγκούδη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά το μεσημέρι της Τετάρτης. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γοητευτική παρουσιάστρια μίλησε για την επιστροφή στην ενημέρωση, την απόφαση να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων και την διάθεση να αποκτήσει στο μέλλον τη δική της οικογένεια.

Ειδικότερα, η Ανθή Σαλαγκούδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Δεν με είχα σκεφτεί μέχρι τότε σε δελτίο ειδήσεων οπότε αυτό με ιντρίγκαρε στην πορεία ακόμα περισσότερο. Όσο περνάει ο καιρός νομίζω ότι, απ΄ ότι έχω κάνει είναι αυτό που αισθάνομαι καλύτερα και μου ταιριάζει περισσότερο. Έχω γίνει τζάνκι της ενημέρωσης, λέω! Δηλαδή, αν δεν δω τα δελτία ειδήσεων ή τις ενημερωτικές εκπομπές μόλις ξυπνήσω το πρωί, κάτι παθαίνω».

«Επειδή δεν είχα την επιθυμία μέχρι σήμερα να γίνω μητέρα, αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί να την έχω σε μεγαλύτερη ηλικία, σκέφτηκα να προχωρήσω σε κατάψυξη ωαρίων για να έχω και αυτή την επιλογή. Δεν μπορώ να το πω σίγουρα, μπορεί να μην γίνω ποτέ μανούλα,  μπορεί να αποφασίσω να υιοθετήσω, δεν ξέρω, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι».

«Καταλαβαίνω ότι είναι μεγάλη απόφαση ένα παιδί να το μεγαλώσεις μόνη, απλά θέλω να πω ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο εμένα δεν με τρομάζει. Δεν μπορώ να είμαι δογματική σχετικά με την οικογένεια και την μορφή της, πως δηλαδή επιλέγει ο καθένας να κάνει οικογένεια» συμπλήρωσε, επίσης, η Ανθή Σαλαγκούδη στο Μεγάλο Κανάλι.

Πηγή: zappit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.