Άγριος καβγάς της Καινούργιου με αρχιμανδρίτη Σεραφείμ – «Ντροπή σας, πάτερ»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Κατερίνα Καινούργιου ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου, όταν εκείνος εξέφρασε την άποψη ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την αιματοβαμμένη υπόθεση των Τεμπών, για αυτό και ασχολούνται μαζί του.

«Για να εκμεταλλεύεστε, πάτερ, τον πόνο των μανάδων και των πατεράδων που έχασαν τα παιδιά τους, θα σας κλείσω. Γιατί αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή»

Η παρουσιάστρια ήρθε αρχικά μαζί του σε επικοινωνία, καθώς το όνομα του έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της, ο Σεραφείμ απαγόρευσε την είσοδο στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη, σε μια δημόσια εκδήλωση, με τη πρόφαση πως  ήταν ένας από τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Είπα να κλείσει η σύνδεση»

«Οδηγείτε τις υποθέσεις της επικαιρότητας μακριά από την επικαιρότητα. Σήμερα θα έπρεπε να έχετε εκεί την κυρία Καρυστιανού, όχι εμένα», είπε ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ.

Με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντάει ενοχλημένη: «Δεν θα μου υποδείξετε πώς θα κάνω την εκπομπή μου και δεν ξέρετε εάν έχουμε μιλήσει με την κυρία Καρυστιανού και πότε θα έρθει, αν έρθει στην εκπομπή(…) «Τα Τέμπη είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όχι, θα τον κλείσω. Θα τον κλείσω. Για να εκμεταλλεύεστε, πάτερ, τον πόνο των μανάδων και των πατεράδων που έχασαν τα παιδιά τους, θα σας κλείσω. Γιατί αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή».

Τελικώς, η παρουσιάστρια αποφάσισε να τερματίσει την κλήση της με τον αρχιμανδρίτη, λέγοντας: «Ντροπή σας, πάτερ. Ντροπή σας. Είπα να κλείσει η σύνδεση, παρακαλώ».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.