Βasket League: ΑΕΚ με Απόλλωνα στην Πάτρα, το Μαρούσι φιλοξενεί τον Προμηθέα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Basket League με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο παιχνίδι του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ.

Mε την 14η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα του Σαββάτου (13/1) και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις με τα βλέμματα να στρέφονται στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη υποδέχεται στο Ανδρέας Παπανδρέου τον ΠΑΟΚ (17:15, ΕΡΤ3) στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Το σύνολο των Δυτικών Προαστίων έχει την ψυχολογία του στα ύψη μετά την νίκη-πρόκριση απέναντι στην Ρίτας Βίλνιους στους “16” του Basketball Champions League, ενώ και ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από το σπουδαίο διπλό στην Τουρκία κόντρα στην Τόφας, με τους παίκτες του Φώτη Τακιανού να επιστρέφουν την σειρά στο Παλατάκι.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας το Μαρούσι φιλοξενεί τον Προμηθέα Πάτρας (18:00) με τους γηπεδούχος να προέρχονται από μια τεράστια εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου κατάφερε να πανηγυρίσει μεσοβδόμαδα την πρόκριση στους “16” του BLC επικρατώντας εύκολα της ΛεΜάν.

Την αυλαία του πρώτου μέρους της 14ης αγωνιστικής ρίχνει η αναμέτρηση του Απόλλωνα Πάτρας με την ΑΕΚ (19:30, ΕΡΤ3). Η Ένωση ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή (7/1) από τον Ολυμπιακό στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ενώ οι Πατρινοί έχασαν από τον Άρη και παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας με ρεκόρ 2-11/.

Ο αγώνας Απόλλωνας Πάτρας – ΑΕΚ Betsson για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο K. Γ Απόλλων Πάτρας.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.