Σοκαριστική ανάρτηση από τον ΠΣΑΠΠ-Μπαντής: «Δεν θα τα βάψω τα χέρια μου με αίμα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) έκανε μία σοκαριστική ανάρτηση στο Facebook, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, σκέφτεται την αυτοκτονία.

Παίκτες του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα περιμένουν μία εφαρμογή νόμου για χρήματα που τους οφείλονται εδώ και πολύ καιρό, αλλά φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί άκρη και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής ανέβασε στο Facebook μία συνομιλία του μέσω μηνυμάτων με πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, αναδεικνύοντας το μέγεθος του προβλήματος.

Σε αυτή εμφανίζεται ο άλλοτε παίκτης των “κιτρίνων” να βρίσκεται σε μεγάλη πίεση, κάνοντας λόγο για… κακές σκέψεις, με τον Μπαντή να σχολιάζει σχετικά τα εξής: «Δημοσιεύω την συνομιλία μου με τον πρώην παίκτη του Άρη που η πολιτεία του χρωστάει δεδουλευμένα χρήματα. Το κάνω γιατί εγώ τα χέρια μου δεν θα τα βάψω με αίμα, ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που την κατέχουν. Να μην πει κανένας μετά ότι δεν γνώριζε. Εφαρμόστε επιτέλους τον νόμο που εσείς ως κράτος ψηφίσατε».

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ είχε αναφέρει και στο παρελθόν ότι πρώην παίκτης του Άρη βρίσκεται στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

 

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.