Παναιτωλικός – Λαμία 1-2

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Λαμία κέρδισε 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 20η αγωνιστική της Super League, με το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου να εδραιώνεται στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Παρέμειναν χαμηλά στην βαθμολογία οι γηπεδούχοι.

Η Λαμία συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, με την ομάδα από την Φθιώτιδα να κερδίζουν και τον Παναιτωλικό με σκορ 2-1 και να βλέπουν το όνειρο τους για είσοδο στα play off να παίρνει σάρκα και οστά.

Η Λαμία προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 11ο λεπτό χάρη στο τέρμα του Φλοσάρντ Μάλτσι, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το υπέρ τους 1-0 έως το τέλος του πρώτου μέρους.

O Παναιτωλικός μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο δεύτερο 45λεπτό, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Χάρης Μαυρίας στο 46΄να ισοφαρίζει σε 1-1 για την ομάδα του.

Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερο ρυθμό, με τους Αγρινιώτες να φτάνουν κοντά στο 2-1, κάτι που δεν κατάφεραν ποτέ.

Αντίθετα το γκολ σημειώθηκε, αλλά από την Λαμία, καθώς στο 82΄ο Κρίστοφερ Νούνιες μετά από μια ωραία ατομική προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο, για να διπλασιάσει τα γκολ των φιλοξενούμενων.

Το 1-2 υπέρ της Λαμίας έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα, με το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου να να ανεβαίνει στην 6η θέση με 27 πόντους, τρεις λιγότερους από τον 5ο Άρη.

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός ο οποίος μεσοβδόμαδα κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, γνώρισε άλλη μια ήττα στο πρωτάθλημα και έμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Πλέον το σύνολο του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται στο +2 από τους ουραγούς Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα/

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαυρίας (90΄ Μπακάκης), Μπ.Ντουάρτε, Στάγιτς, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρες (90΄Μπουζούκης), Χατζηθεοδωρίδης (76΄Ζοάο Πέδρο), Καρέλης, Σενγκέλια (65΄Ντίαζ), Χουάνπι (65΄Φρ. Ντουάρτε)

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες, Καρλίτος (80΄Τσούκαλος), Ρούμπ.Μαρτίνεθ (73΄Σίντκλεϊ), Σιμόν, Μάλτσι (90΄Κορνέζος), Παπαδόπουλος, Τσιλούλης (73΄ Τόσιτς), Αμαράλ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.