Ολυμπιακός, μεταγραφές: Πρόταση στην Κορίνθιανς για την αγορά του Φάουστο Βέρα έκαναν οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με τον Ρομάνο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει πολλά μέτωπα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και χτυπάει παντού και σε πολλές αγορές για την ενίσχυση του. Ένα όνομα που είδε για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας σε αποκλειστικό δημοσίευμα του Ιταλού μεταγραφολόγου Φαμπρίτσιο Ρομάνο το βράδυ της Πέμπτης είναι αυτό του 23χρονου Αργεντινού μέσου Φάουστο Βέρα (ύψους 1,80μ), ο οποίος ανήκει στην Κορίνθιανς.

Ο διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αργεντινής μπορεί να παίξει στον άξονα και δη στο “6”, στο “8” και στο “10” και αγωνίζεται στο σύλλογο της Βραζιλίας από το 2022 όταν και αποκτήθηκε έναντι 6 εκατ. ευρώ από την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Ο 23χρονος έχει 73 συμμετοχές με ένα γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις στη Βραζιλία ενώ στη χώρα του, είχε 79 ματς στο ενεργητικό του με εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ο Ρομάνο στο tweet που έχει ανεβάσει γράφει: “Ο Ολυμπιακός έστειλε επίσημη προσφορά στην Κορίνθιανς για τον Αργεντινό μέσο, Φάουστο Βέρα. Πολλοί σύλλογοι ακολουθούν τον Βέρα περιμένοντας την τελική απόφαση του παίκτη”.

Ο Φάουστο έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Αρχεντίνος όπου και έγινε επαγγελματίας και το καλοκαίρι του 2019 πήρε μεταγραφή για την Αργεντίνος Τζούνιορς.

Εκεί έμεινε τρία χρόνια καθώς στις 26 Ιουλίου 2022 πήρε μεταγραφή για την Κορίνθιανς στην οποία υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2026.

Η χρηματιστηριακή αξία αυτή τη στιγμή του Βέρα φτάνει τα 7 εκατ. ευρώ αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ύψος της πρότασης του Ολυμπιακού στην Κορίνθιανς.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.