Ισοπαλία με… δύο χαμένους για Παναθηναϊκό Β και Παναχαϊκή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παναθηναϊκός Β και Παναχαϊκή ήρθαν ισόπαλοι 2-2 υπό το βλέμμα του Φατίχ Τερίμ στο Ζηρίνειο, για την 13η αγωνιστική της Super League 2, αποτέλεσμα που τους διατηρεί στα… χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας του Α’ ομίλου.

Οι Αχαιοί προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους και βρέθηκαν δύο φορές σε θέση βολής με τον Αλιμπέ, αμφότερες στο πρώτο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσαν να προηγηθούν. Καθώς την πρώτη φορά αστόχησε, ενώ στην δεύτερη περίπτωση ο Μαργκόνο απέκρουσε σε κόρνερ!

Μετά το δεκάλεπτο, το «τριφύλλι» ανέβασε την απόδοσή του. «Προειδοποίησε» με μια επέλαση του Τουρκοχωρίτη, του οποίου το γύρισμα για τον Λιούμη στο πρώτο δοκάρι έδιωξε η αντίπαλη άμυνα, στο 15’. Για να έρθει τελικά το 1-0 τέσσερα λεπτά μετά, όταν από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Αθανασακόπουλου, ο Σιδεράς με σουτ από θέση μέσα δεξιά, άνοιξε το σκορ!

Ακολούθησαν δύο ακόμα καλές στιγμές για τον Παναθηναϊκό Β, στο 32’ με το γύρισμα του Σαρδέλη από αριστερά, με τον Καραγιάννη να διώχνει προ του Αθανασακόπουλου. Ενώ, δύο λεπτά μετά, με ατομική ενέργεια ο Κρυπαράκος πάτησε περιοχή, σούταρε από θέση μέσα δεξιά, αλλά αστόχησε. Η ανωτερότητα των «πράσινων» καρποφόρησε για δεύτερη φορά στο 37ο λεπτό με την έξοχη προσπάθεια από αριστερά του Κυριόπουλου να μετατρέπεται στο 2-0!

Ωστόσο, η Παναχαϊκή βρήκε απάντηση, καθώς ο Μαργκόνο έκανε κακή έξοδο, ανέτρεψε τον Χριστόπουλο στο 39’ και ο Μπαρέ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 2-1. Μετά από τρία λεπτά, δε, ξανά ο Μπαρέ κατάφερε με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Λιοφάγου να φέρει το ματς στα ίσα και να ισοφαρίσει σε 2-2!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό Β σε θέση επίθεσης από την αρχή και τον Φουρτάδο να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 3-2 στο 51ο λεπτό, σουτάροντας ψηλά από διαγώνια και δεξιά.Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ήταν η σειρά του ερχόμενου από τον πάγκο Μπιλάλ να σπαταλήσει την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ καθώς το σουτ του λίγο έξω από την περιοχή πέρασε ακριβώς δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κολοβούρη.

Οι φιλοξενούμενοι προέβησαν σε κάποιες αλλαγές και κατάφεραν να ισορροπήσουν την κατάσταση, για να έρθει η αλλαγή σχηματισμού από πλευράς Σωτήρη Αντωνίου στο 70ο λεπτό, με την είσοδο και δεύτερου επιθετικού, του Νταμπίζα. Χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα, ωστόσο, αφού τόσο στο 84’ όσο και στο 85’ οι προσπάθειες του νεαρού επιθετικού των γηπεδούχων ήταν άστοχες. Ενώ ένα σουτ από διαγώνια και δεξιά της περιοχής του Φουρτάδο, στο 90ο λεπτό κατέληξε στην αγκαλιά του Κολοβούρη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.