Ηρακλής – ΑΕΛ 1-1: Η ισοπαλία δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με την αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΛ στη Χαλάστρα άνοιξε το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Οι βυσσινί άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό με υπέροχη κεφαλιά του Κώστα Παπαγεωργίου, την οποία δεν κατάφερε να εξουδετερώσει ο Παλαβράκης.

Στο 38′ ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι όμως ο Σουλούκος σταμάτησε τον Κουντουριώτη. Λίγα δευτερόλεπτα όμως μετά ο Κούστα σκόραρε με τον κίπερ των βυσσινί να μην μπορεί να έχει ανάλογη αντίδραση. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι στο ματς και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Η ΑΕΛ έφτασε τους 29 βαθμούς και είναι στο +2 από τον Λεβαδειακό, ενώ ο Ηρακλής είναι στους 17 και εκτός τροχιάς playoffs.

Ηρακλής (Π. Αμανατίδης): Παλαβράκης, Εμπό, Χρουσιέλ, Σιούτας, Πατράλης, Δοϊρανλής (82′ Τόρες), Βιτλής, Κουντουριώτης (56′ Σίλβα), Σπυρίδης (65′ Χειρίτραντας), Κούστα, Γκμπενιόν.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (73′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Κοσσονού, Αντράντα (56′ Θωμαΐδης), Κ. Παπαγεωργίου (89′ Γιανναράκης), Πεντρόσο (56′ Όγκμποε), Μαυριάς (73′ Νίνο).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.