Αταμάν: “Παίξαμε εξαιρετική άμυνα στον Λάρκιν και κρατήσαμε την Εφές κάτω από το μέσο όρο της”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την αμυντική προσπάθεια του Παναθηναϊκού AKTOR εξήρε ο Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως οι παίκτες του εκτέλεσαν άψογα το αγωνιστικό πλάνο που είχε καταρτιστεί για την αντιμετώπιση των περιφερειακών της Εφές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τούρκος τεχνικός μετά την νίκη του τριφυλλιού κόντρα στην πρώην ομάδα του:

“Ξεκινήσαμε εξαιρετικά το παιχνίδι. Το σχέδιό μας ήταν να σταματήσουμε τους περιφερειακούς τους. Η Εφές έχει ίσως την καλύτερη γραμμή περιφερειακών στην EuroLeague με τον Λάρκιν, τον Μπομπουά, τον Μπράιαντ, τον Τόμπσον. Ειδικά στον Λάρκιν παίξαμε εξαιρετική άμυνα, με τον Γκραντ να τον παίζει ένας εναντίον ενός. Κάναμε και παγίδες πάντα. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, βρήκαμε τα ανοιχτά σουτ με τον Γκριγκόνις, που ήταν άριστος στα μακρινά σουτ.

Στο δεύτερο μέρος συνεχίσαμε να παίζουμε καλή άμυνα στους περιφερειακούς, αλλά χάσαμε λίγο τους ψηλούς και έτσι οι Πλάις – Γουίλις έβαλαν έξι τρίποντα. Αυτά τα σουτ έβλαψαν λίγο την άμυνά μας, αλλά και πάλι κρατήσαμε την Εφές στους 76 πόντους, κάτω από το μέσο όρο τους δηλαδή.

Επιθετικά κουραστήκαμε λίγο στο δεύτερο μέρος, κάναμε κάποια λάθη και δεν είχαμε τόσο καλή κυκλοφορία της μπάλας. Παρά ταύτα πήραμε την νίκη κόντρα στην Εφές, που είναι καλή ομάδα. Ναι μεν έχει χάσει συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά παίζει καλό μπάσκετ”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.