Συνεχίζεται για 5η ημέρα το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι – Σήμερα η δίκη του 51χρονου φίλου του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και πάλι οι εκτεταμένες έρευνες από την ΕΜΑΚ, την Πυροσβεστική, το Λιμενικό, την Αστυνομία, εθελοντών και συγγενών. Βρισκόμαστε στην 5η ημέρα των ερευνών και παρότι drone και εκπαιδευμένα σκυλιά ελέγχουν σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή του πρώην ΤΕΙ , εκεί όπου φαίνεται να εμφανίζεται για τελευταία φορά ο 31χρονος, εντούτοις κανένα ίχνος του δεν έχει εντοπιστεί.

Στο μεταξύ σήμερα στη μια μετά το μεσημέρι θα δικαστεί ο 50χρονος φίλος του αγνοούμενου, που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε. Ο 50χρονος κρεοπώλης θα δικαστεί για παράνομη οπλοκατοχή , καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Ο 50χρονος επρόκειτο να δικαστεί χθες αλλά με εντολή εισαγγελέα μετατέθηκε κατά μια μέρα η δίκη του και κρατείται στην Αστυνομία , για λόγους ασφαλείας , όπως σημείωσε και ο δικηγόρος του Ιάκωβος Μπαλτάς.

Ο άνδρας πρέπει να αναφέρουμε πως είχε κληθεί για να κατεθέσει στην Αστυνομία, αμέσως μετά τη δήλωση της οικογένειας για την εξαφάνιση του 31χρονου  και έκττοτε παραμένει κρατούμενους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.