Συνάντηση Πελετίδη με τον Δήμαρχο Κορινθίων στην Πάτρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, δέχτηκε χθες (Τετάρτη 24 Ιανουαρίου) το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, την επίσκεψη του Δημάρχου  Κορινθίων, Νικόλαου Σταυρέλη, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παναγιώτη Λαμπρινού και του εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού του Δημάρχου Κορινθίων, Σταύρου Δανιήλ, γνωστού στους Πατρινούς αφού στο παρελθόν υπήρξε μπασκετμπολίστας του Απόλλωνα.

Παρών στη συνάντηση από τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος.

Οι δύο Δήμαρχοι συζήτησαν για θέματα που αφορούν τους Δήμους δίνοντας έμφαση στο ζήτημα των μεγάλων περικοπών στις τακτικές χρηματοδοτήσεις των Δήμων και στις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού εξαιτίας της συνεχιζόμενης απαγόρευσης των προσλήψεων.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων και οι συνεργάτες επρόκειτο, στη συνέχεια, να έχουν συνάντηση με την Πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας, Ήρα Κουρή για να συζητήσουν για το Καρναβάλι.

Στο επόμενο διάστημα ο κ. Δανιήλ θα επανέλθει στην Πάτρα για να έχει συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Τ. Πετρόπουλο για θέματα αθλητισμού.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.