Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισχυρίστηκε ότι στην αστυνομία την πίεζαν να ομολογήσει ότι σκότωσε το παιδί της με κεταμίνη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με αιχμές για Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και με αναλυτικές περιγραφές των στιγμών της σύλληψής της, της παραμονής της στη ΓΑΔΑ και της σχέσης της με τον Μάνο Δασκαλάκη, συνεχίστηκε σήμερα η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκιυ στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας με χορήγηση μεγάλης δόσης κεταμίνης.

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα ανέφερε μάλιστα σήμερα στην απολογία ότι μέσα στη ΓΑΔΑ δέχθηκε σωματική κακοποίηση προκειμένου να ομολογήσει -όπως είπε -ότι δολοφόνησε την κόρη της με κεταμίνη, κάτι που μέχρι σήμερα αρνείται.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι στην αστυνομία την πίεζαν να ομολογήσει ότι σκότωσε το παιδί της με κεταμίνη.

«Εδώ θα γράψουμε στο χαρτί ότι γνωρίζεις την κεταμίνη. Ο ένας μου έλεγε «για να ελαφρύνεις της θέση σου, ξέρουμε ότι ο πατέρας του Δασκαλάκη δουλεύει σε φαρμακαποθήκη. Θα πούμε ότι σου έδωσε την κεταμίνη και ήθελες να λυτρώσεις το παιδί σου. Θα φας δέκα χρόνια και θα σε φροντίσουμε». Εγώ του είπα ότι δεν ξέρω τι λέτε. Μου έλεγαν ότι οι γονείς μου είπαν ότι θέλουν να πάνε στην Αργεντινή και δε θέλει να με ξέρει κανένας. Ο κύριος αυτός επέμεινε «πες για το Δασκαλάκη» και του έλεγα «δεν ξέρω τι μου λέτε. Δεν ισχύουν αυτά που λέτε. Μου ζητάτε να κατηγορήσω άλλους ανθρώπους;».

Ακόμη αναφέρθηκε στις συνθήκες φυλάκισής της στον Κορυδαλλό και υποστήριξε πως ποτέ δεν κατάλαβε γιατί ξαφνικά η οικογένειά της ενώ είχε την συμπαράσταση της κοινής γνώμης για τα τρία κορίτσια που έχασε, βρέθηκε στο «στόχαστρο» με τα ΜΜΕ να την κατηγορούν ως «φόνισσα» των παιδιών της.

Ειδικότερα, συνεχίζοντας σήμερα την απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα, που όπως είπε την στοχοποιούσαν ως δολοφόνο των παιδιών της. «Ήταν η περίοδος που όλη η Ελλάδα μιλούσε για το τι είχε συμβεί στην οικογένειά μου. Είχε αρχίσει ένας μύθος γύρω από το δικό μου όνομα, δεν θυμάμαι πως ξεκίνησε (…). Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγιναν “Πυθίες” ξαφνικά όλοι. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι σκοπούς εξυπηρέτησε όλο αυτό που έγινε. Να βγαίνουν δημοσιεύματα και όλη η κοινή γνώμη να παρασύρεται από αυτό και να μας μισούν όλοι χωρίς να μας γνωρίζει κανείς. Μόλις βγήκε αυτό για την κεταμίνη στη Τζωρτζίνα παρέσυρε και τα άλλα παιδιά».

Συνεχίζοντας η κατηγορούμενη μητέρα υποστήριξε ότι ήταν λάθος της που μιλούσε το διάστημα εκείνο στα ΜΜΕ αλλά όπως ανέφερε τα περισσότερα βίντεο με την φωνή της και τα οποία έχουν δημοσιοποιηθεί είναι χωρίς την έγκρισή της. «Είναι όλα ηχογραφημένα χωρίς την έγκριση μου. Με έπαιρναν τηλέφωνο και εγώ απαντούσα, δεν είχα κάτι να φοβηθώ. Όμως έκανα λάθος. Δεν έκλαιγα στο τηλέφωνο και μετά έβγαιναν και έλεγαν “ύποπτη η μάνα”. Στο facebook απειλούσαν και την ίδια μου τη ζωή».

Αιχμές για τον Μάνο Δασκαλάκη

Μάλιστα η Ρούλα Πισπιρίγκου άφησε αιχμές για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη με δημοσιογράφους. «Άκουσα εδώ τον κ. Δασκαλάκη να λέει εδώ ότι δεν ήθελε εκείνος τους δημοσιογράφους και ότι εγώ είχα κολλήσει με τη δημοσιότητα. Όμως μου είχε στείλε μηνύματα που φαίνονταν ότι μιλούσε με δημοσιογράφους και τους έδινε πληροφορίες. Να μην λέμε ανακρίβειες. Να πει “έχω μιλήσει με δημοσιογράφους”. Να έχει το θάρρος. Όλα αυτά τα μηνύματα τα έχω εδώ» είπε η κατηγορούμενη για να υποστηρίξει ότι η ίδια και ο πατέρας της Τζωρτζίνας είχαν προσπαθήσει να θέσουν όρια στη δημοσιότητα που είχε λάβει η υπόθεσή τους, όμως «το θέμα ξέφυγε».

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.