Πάτρα: Ο καιρός σήμερα Παρασκευή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αραιή συννεφιά προβλέπεται για σήμερα Παρασκευή, για την Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση θα επικρατήσει αραιη΄συννεφιά μέχρι τις απογευματινές ώρες, καθώς στην συνέχεια αναμένεται έντονη συννεφιά.

Η θερμοκρασία σε νέα άνοδος θα φθάσει τους 18 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.

Η υγρασία θα ξεπεράσει το 90%.

Αναλυτικά:

Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά.

Παγετός αναμένεται να εκδηλωθεί τοπικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα κυρίως της βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 15, στην Ήπειρο από 0 έως 15-16, στη Θεσσαλία από 0 έως 14-15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 18-19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά δυτικοί-βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και σταδιακή εξάσθένηση έως τις απογευματινές ώρες, ενώ από τις βραδινές ώρες αναμένεται στροφή των ανέμων σε νότιους με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης από τις βραδινές ώρες προς τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.