Πάτρα: Άστατος σήμερα Πέμπτη ο καιρός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Άστατος προβλέπεται ο καιρός σήμερα Πέμπτη, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει αρχικά ηλιοφάνεια, όμως θα συννεφιάσει στην συνέχει, ενώ αργότερα υπάρχει πιθανότητα βροχής.

Η θερμοκρασί θα φθάσει τους 17 βαθμούς, σημειώνοντας μικρή άνοδο, ενώ οι άνεμοι τοπικά θα πνέουν ακόημ και με 4 μποφόρ.

Η υγρασία αρκετά υψηλά θα “αγγίξει” το 96%.

Αναλυτικά:

Τοπικές βροχές στα δυτικά, νότια και ανατολικά. Άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως ως προς τις μέγιστες στα ανατολικά και βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 5-6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 αναμένονται τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τοπικά στην Κρήτη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Παγετός αναμένεται να εκδηλωθεί τοπικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα κυρίως της βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 18-19, στην Ήπειρο από 1 έως 15-16, στη Θεσσαλία από 1 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 17 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στα νότια πελάγη έως 6 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.