Μεσολόγγι: Βρέθηκαν γάντια μιας χρήσης κοντά στο σημείο που άφησε ο κρεοπώλης τον αγνούμενο 31χρονο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι.

Οι έρευνες των αστυνομικών της ασφάλειας Μεσολογγίου συνεχίζονται για έκτη ημέρα μαζί με τα εκπαιδευμένα σκυλιά τους που ψάχνουν σε χωράφια, βάλτους, θερμοκήπια και σε διάφορα σημεία του Μεσολογγίου ώστε να βρεθεί ο 31χρονος άνδρας. Στις έρευνες συνδράμουν στελέχη της ΕΜΑΚ αλλά και οι δυο αδερφές του Μπάμπη που δεν χάνουν την ελπίδα τους για τον αδερφό τους.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι σε χωράφι έξω από το Μεσολόγγι στην περιοχή του Αγίου Θωμά βρέθηκαν πεταμένα γάντια μιας χρήσης. Πρόκειται για μια περιοχή κοντά σε αυτή πουν φέρεται να άφησε τον Μπάμπη ο 51χρονος κρεοπώλης το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου. Το αν τα γάντια αυτά έχουν κάποια σχέση με την υπόθεση θα αποδειχθεί από τις έρευνες που θα γίνουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η μητέρα του Μπάμπη βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση για την τελευταία συνάντηση που είχε ο γιος της μαζί της πριν την εξαφάνιση του γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν κάποια σημαντικά στοιχεία οι Αρχές στη διάθεσή τους για την εξαφάνιση θρίλερ του Μπάμπη.

Την ίδια ώρα η οικογένεια ζήτησε τη βοήθεια του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, ο οποίος έφθασε χθες το μεσημέρι στο Μεσολόγγι για να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου. Ο ιδιωτικός ερευνητής θα βρεθεί στα τρία βασικά σημεία που συνθέτουν το πάζλ της υπόθεσης, ενώ θα ερευνήσει και την ευρύτερη περιοχή των παλαιών ΤΕΙ.

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.