Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 28χρονο που έπεσε στον Αχελώο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ώρες αγωνίας στο Μεσολόγγι, καθώς συνεχίζει να αγνοείται ο 28χρονος άνδρας από το Νεπάλ που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Αχελώου χθες το απόγευμα.

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας στον ποταμό ολοκληρώθηκαν χθες χωρίς αποτέλεσμα και από σήμερα θα συνεχιστούν για τον εντοπισμό του 28χρονου. Ο 28χρονος αγνοείται από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, όπου είχε πάει στο σημείο για μπάνιο, μαζί με μία γυναίκα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Fullscreen
(

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει ήδη ενημερωθεί ο υπεύθυνος του φράγματος της περιοχής, ώστε να σταματήσει η ροή του νερού, προκειμένου να πέσει η στάθμη του.

Νωρίτερα χθες, έγινε γνωστό πως έξι άτομα ψάρευαν στην όχθη του ποταμού κοντά στην Κατοχή Μεσολογγίου όταν ο 28χρονος είπε στη γυναίκα ότι θα κάνει μια βουτιά. Έβγαλε τα ρούχα του κι έπεσε στο νερό, αλλά παρασύρθηκε. Κάποια στιγμή φάνηκε να κουνάει τα χέρια του αλλά μετά χάθηκε.

Ωστόσο, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, messolonghivoice.gr, ο άνδρας από το Νεπάλ δεν γνώριζε κολύμπι. Σύμφωνα με μαρτυρία φίλης του, όπου είχαν πάει μαζί για ψάρεμα, ο νεαρός έπεσε στο νερό και εκεί λόγω των αντιθέτων ρευμάτων τον τράβηξε η δίνη.

Για τον εντοπισμό του επιχειρούν πυροσβέστες, η ομάδα Σ.μη.Ε.Α. της Δυτικής Ελλάδας και η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης Ε.Μ.Α.Κ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.