Μεσολόγγι: Νέα κατάθεση δίνει σήμερα ο 50χρονος για τη δολοφονία του Μπάμπη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα δικαστήρια Μεσολογγίου θα βρεθεί το πρωί της Τρίτης ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, προκειμένου να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση.

Οι έρευνες της αστυνομίας που συνεχίζονται για τρίτη εβδομάδα εστιάζουν στον εντοπισμό του όπλου, από το όποιο εκτιμούν ότι πυροβολήθηκε ο 31χρονος, εκτιμώντας ότι θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο.

Παράλληλα αναζητούν και το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη Κούτσικου, από το οποίο θεωρούν ότι μπορεί να προκύψουν σημαντικά στοιχεία, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί από τα ρούχα και τα υποδήματα του θύματος.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία και πληροφορίες τόσο μέσα από καταθέσεις όσο και από την επανεξέταση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και ασφάλειας. Επαναξιολογούνται δε στοιχεία από στίγματα κινητών τηλεφώνων, που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.