Μεσολόγγι: Εκτάκτως για νέα κατάθεση η μητέρα του Μπάμπη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο αστυνομικό τμήμα στο Μεσολόγγι κλήθηκε εκτάκτως πριν λίγη ώρα για να καταθέσει η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη, η εξαφάνιση του οποίου έχει βυθίσει στην αγωνία την οικογένειά του από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υποθεση της εξαφανισης του νεαρού άνδρα στο Μεσολόγγι, ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όπου είχε φύγει από το σπίτι του προκειμένου να πάει για κυνήγι.

Οι αστυνομικές αρχές προσήγαγαν για την υπόθεση έναν κρεοπώλη οποίος ήταν το τελευταίο άτομο που συνάντησε τον Μπάμπη. Αν και εξετάστηκε από τους αστυνομικούς για τρεις και πλέον ημέρες, ο 50χρονος ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την εξαφάνιση του φίλου του κι ότι εκείνος, το μόνο που έκανε εκείνη την ημέρα, ήταν να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητο του στα ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Εκεί όπως είπε και στους αστυνομικούς ο Μπάμπης είχε ραντεβού με κάποιο άλλο άτομο με το οποίο θα πήγαινε για κυνήγι.

Ο 50χρονος αφέθηκε χθες το απόγευμα ελεύθερος.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν κάθε πτυχή της υπόθεσης συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις, αλλά και να συγκεντρώνουν στοιχεία. Μάλιστα ανάμεσα και στα αντικείμενα που έχουν εντοπίσει είναι και γάντια μια χρήσης τα οποία κι αυτά θα σταλούν κι αυτά προς εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η μητέρα του 31χρονου από νωρίς σήμερα το πρωί βρίσκονταν στην περιοχή που αναζητούνται τα ίχνη του γιου της

Ξαφνικά την πλησίασαν αστυνονικοί και της ζήτησαν να έρθει μαζί τους προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση.

Η γυναίκα αυτή την ώρα βρίσκεται απέναντι από τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση και τους περιγράφει όσα γνωρίζει για εκείνη την ημέρα, σε μια προσπάθεια τόσο της οικογένειας όσο και των αρχών, να εξακριβωθούν οι πλήρεις συνθήκες της εξαφάνισης.

Την ίδια ώρα οι έρευνες των ανδρών της ΕΛΑΣ, της ΕΜΑΚ αλλά και των εθελοντών συνεχίζονται στην περιοχή του Αγίου Θώμα και του ΤΕΙ του Μεσολογγίου.

Μάλιστα εκτός από τη ξηρά έρευνες γίνονται και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ από αύριο θα ενταθουν περισσότερο καθώς αναμένεται να χρησιμοποιηθούν και βάρκες από εθελοντικές ομάδες.

ΠΗΓΉ newsit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.