Μεσολόγγι: Ακόμη 4 προσαγωγές για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά τη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη σε τέσσερις ακόμη προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ για εξαφανιση του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι,

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες.  Νωρίτερα συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης, για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

H Εισαγγελέας Μεσολογγίου άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονια σε βάρος του 50χρονου. Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την προανάκριση της αστυνομίας.

Πρόκειται για δυο άντρες και δυο γυναίκες. Ειδικότερα, για τον 36χρονο φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και τη σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον κρεοπώλη
Ο 50χρονος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο και οι καταθέσεις του δεν έχουν πείσει τις αρχές. Η εισαγγελέας Μεσολογγίου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την προανάκριση της αστυνομίας και τις αντιφάσεις στις οποίες φέρεται να υπέπεσε ο κατηγορούμενος.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ακόμα αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση και στην ολονύχτια συμπληρωματική του κατάθεση, δεν ομολόγησε, ενώ έξω από την Ασφάλεια της περιοχής συγκεντρώθηκαν και συγγενείς του 31χρονου, φωνάζοντας να τους υποδείξει πού είναι ο Μπάμπης, με την αστυνομική δύναμη να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα για μην υπάρξουν επεισόδια κατά την μεταφορά του κατηγορουμένου.

 

 

πηγή ethnos.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.