Μεσολόγγι: Αγωνία για τον 31χρονο κανένα ίχνος του – 6η ημέρα ερευνών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κορυφώνεται η αγωνία, όσο περνούν οι ημέρες και οι ελπίδες λιγοστεύουν, για την ανεύρεση του 31χρονου Μπάμπη, που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι.

Σήμερα συμπληρώνονται 6 ημέρες από την έναρξη των ερευνών και κανένα ίχνος του άτυχου άνδρα δεν έχει εντοπιστεί. Παρότι από χθες το πρωΐ οι διασώστες και τα πολυμελή συνεργεία εθελοντών και ειδικών ομάδων έχουν διευρύνει τις έρευνές τους.

Οπως ανέφεραν στο tempo24 επικεφαλής ομάδων ελέγχονται πλέον και γειτονικές περιοχές (Ευηνοχώρι), ενώ από χθες και θα συνεχιστούν και σήμερα οι έρευνες εστιάζονται και στην λιμνοθάλασσα, όπου σκάφη θα “χτενίζουν” την περιοχή.

Στο μεταξύ χθες μετά την επιβολή ποινής 4 μηνών με αναστολή, για την παράνομη οπλοκατοχή, ο 50χρονος φίλος του αγνοούμενου, που είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε αφέθηκε ελεύθερος.

Μετά τη δίκη του μεταφέρθηκε εκ νέου στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας , όπου και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση για τα όσα γνωρίζει για την εξαφάνιση του 31χρονου, χωρίς ωστόσο να διαφωτίσει τις έρευνες και αποχώρησε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε από την Αστυνομία από την πίσω πλευρά του κτιρίου, καθώς στην είσοδό του ήταν συγκεντρωμένοι συγγενείς, όπως ήταν και έξω από τα δικαστήρια και απαιτούσαν να μιλήσει ο 50χρονος κρεοπώλης και να αποκαλύψει τι γνωρίζει για την τύχη του άνθρώπου τους, δεδομένου ότι θεωρούν πως κρύβει γεγονότα.

Άλλωστε και στην κατάθεσή του έχει πέσει σε αρκετές αντιφάσεις αναφορικά με χρονικά κενά που δεν μπορεί να δικαιολογήσει και απλά έλεγε στους αστυνομικούς “δεν θυμάμαι τι έκανα”.

Να σημειωθεί τέλος πως ο κρεοπώλης έχει αφεθεί ελεύθερος, αλλά βρίσκεται υπό …διακριτική παρακολούθηση, μιας και ο ρόλος του στην εξαφάνιση του νεαρού παραμένει θολός.

Πάντως μέχρι χθες το βράδυ παρέμενε στο σπίτι του, στο Μεσολόγγι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.