Ηλεία: Τρίτη ημέρα ερευνών για τον 45χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση του 45χρονου που χάθηκε μαζί με την αρραβωνιστικιά του όταν το αυτοκίνητό τους παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία, το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή Πλουτοχώρι, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Χθες το πρωί εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα-συνοδηγός, σε απόσταση 1,5χλμ. μακριά από το σημείο στο οποίο παρασύρθηκε το αυτοκίνητο.

Δύτες, βάρκες αλλά και σκαπτικά μηχανήματα, συνεχίζουν να επιχειρούν ώστε να εντοπιστεί και ο οδηγός του οχήματος, με τις ελπίδες όμως να σβήσουν όσο περνά η ώρα.

Το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Δύτες της ΕΜΑΚ ερεύνησαν και το αυτοκίνητο όσο βρισκόταν κάτω από τα νερά του ποταμού (όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτό από drone της Πυροσβεστικής) αλλά και όταν με μηχάνημα έργου ανασύρθηκε στην όχθη και δε βρήκαν κανένα ίχνος από τον οδηγό. Το όχημα βρέθηκε περίπου 300 μέτρα από το άψυχο σώμα της 38χρονης γυναίκας.

Ο 45χρονος άντρας, ο οποίος ήταν ο οδηγός του Ι.Χ την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης επιχείρησε να περάσει το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έχοντας μαζί του και την αρραβωνιαστικιά του.

Τριάντα μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού.

Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε την πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.