ΕΛΑΣ – Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας ο πατρινός υποστράτηγος Γιώργος Μιχαλόπουλος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σαρωτικές πρόκειται να είναι οι αλλαγές στην Ελληνική Αστυνομία μετά τις τακτικές κρίσεις των αξιωματικών που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη με την υπογραφή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να πάρει αποφάσεις με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών χωρίς να υπολογίζει τυχόν αντιδράσεις.

Προτεραιότητες του έμπειρου υπουργού είναι η μείωση της εγκληματικότητας και η αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων. Έτσι, με βάσει τα δεδομένα αυτά, πρόκειται να γίνουν σημαντικές αλλαγές σε θέσεις κλειδιά της Κατεχάκη και να τοποθετηθούν σε αυτές αξιωματικοί που έχουν επιδείξει σημαντικό έργο στην υπηρεσία τους.

Πιο συγκεκριμένα, ως δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αντικατάσταση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Λάζαρου Μαυρόπουλου με πληροφορίες του protothema.gr να αναφέρουν πως στη θέση του πρόκειται να τοποθετηθεί ο Δημήτρης Μάλλιος, ο οποίος έχει την ευθύνη της ασφάλειας συνόρων.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπαρχηγός του Σώματος πρόκειται να γίνει ο υποστράτηγος Π. Συριτούδης και Προϊστάμενος Επιτελείου ο υποστράτηγος Α. Μαντζιώκας ενώ το χρίσμα των Γενικών Επιθεωρητών Αστυνομίας Βορείου και Νοτίου Ελλάδος πρόκειται να λάβουν αντίστοιχα οι υποστράτηγοι Χ. Μπουλούμπασης και ο πατρινός Γ. Μιχαλόπουλος.

https://www.protothema.gr/

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.