Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Όλα δείχνουν πως κάτι κακό έχει συμβεί»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι μέρες περνούν και οι γρίφοι για την εξαφάνιση του νεαρού στο Μεσολόγγι παραμένουν αναπάντητοι.

Βασικός ύποπτος ήταν και παραμένει ένας 50χρονος που είδε για τελευταία φορά ζωντανό τον αγνοούμενο Μπάμπη, τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του.

Οι αντιφάσεις του, τα κενά μνήμης που επικαλείται και μια σειρά από δεδομένα που φέρεται να διέγραψε τη νύχτα των δραματικών γεγονότων από το κινητό του τηλέφωνο, κάνουν τις Αρχές να έχουν μονίμως στραμμένα πάνω του, τα βλέμματα.

Ο ίδιος επιμένει πως είναι αθώος και πως δεν εμπλέκεται στην εξαφάνιση του νεαρού. Οι συγγενείς του αγνοούμενου φοβούνται πως ο άνθρωπός τους έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση, αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο παραμένει στο κάδρο των ερευνών. Οι έρευνες έχουν εστιάσει στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, με το Λιμενικό να χτενίζει την περιοχή. Μάλιστα, κοντά στο σημείο που άφησε ο 50χρονος  τον κυνηγό εντοπίστηκαν ένα ζευγάρι γάντια μίας χρήσης.

Μιλώντας στο Mega ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, ανέφερε πως οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται εντατικά, ενώ έκανε λόγο για αντιφάσεις από την πλευρά του 50χρονου. «Μαζεύονται στοιχεία. Ο 30χρονος είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί υγιής, αρτιμελής και σε καλή κατάσταση. Όλα δείχνουν πως κάτι κακό συνέβη. Ευχής έργον είναι να βρεθεί ο άτυχος νέος», ανέφερε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές εστιάζουν τις έρευνες στο κινητό τηλέφωνο του 50χρονου. Συγκεκριμένα, εργάζονται πάνω στην ανάκτηση δεδομένων που είχαν διαγραφεί από το κινητό του τηλέφωνο, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει ήδη γίνει ανάκτηση συνομιλιών μεταξύ του 50χρονου και του 30χρονου αγνοούμενου.

Οι χρόνοι της εξαφάνισης
Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου του 2024, στις 20:20 το βράδυ, ο 50χρονος πήρε τον αγνοούμενο από το σπίτι του, στον οικισμό του Αγίου Θωμά στο Μεσολόγγι και όπως είπε τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στη παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού φαίνεται το αυτοκίνητο του 50χρονου να κινείται στην παλιά εθνική οδό προς Ευηνοχώρι. Δέκα λεπτά αργότερα το όχημα βγαίνει από τον εθνικό δρόμο και κινείται προς αγροτική περιοχή.

Στις 21.10 το τζιπ του κρεοπώλη επιστρέφει προς την πόλη του Μεσολογγίου και στις 21:30 επιστρέφει στο σπίτι του, αν και για την απόσταση με αυτοκίνητο ήταν αρκετά μόλις 7 λεπτά…

Όπως δείχνουν οι κάμερες του ψιλικατζίδικου, ο 50χρονος πήγε για να αγοράσει χαρτί υγείας στις 21:41 λεπτά εκείνη τη νύχτα. Με τον ίδιο παρά τις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών να απαντά, πως δεν θυμάται ακριβώς τι κινήσεις έκανε εκείνη τη νύχτα. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 50χρονος έφτασε στο ψιλικατζίδικο, επί της οδού Ναυπάκτου στο Μεσολόγγι και αμέσως μετά συνέχισε ευθεία, σε αντίθετη κατεύθυνση από το σπίτι του.

Οι γονείς και οι στενοί συγγενείς του αγνοούμενου, φοβούνται πως ο Μπάμπης έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος προσήχθη δύο φορές ως ύποπτος, αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν στοιχειοθετήθηκε καμία κατηγορία σε βάρος του…

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.