Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Μήνυση κατά αγνώστων από την οικογένεια του 31χρονου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια κατέθεσε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα και τις δύο αδερφές του 31χρονου αγνοούμενου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, Κώστας Δημόπουλος.

Σε δηλώσεις του πριν από δύο ημέρες στο protothema.gr, ο κ. Δημόπουλος είχε πει ότι «θα πάω την υπόθεση μέχρι τέλους», προαναγγέλλοντας πως θα καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστου με «νέα στοιχεία που θα προσκομίσουμε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και παρακαλώ τον κόσμο που γνωρίζει πράγματα για αυτή την υπόθεση, να μιλήσουν, να ανοίξουν στόματα για να βρεθεί ο δράστης κι ο Μπάμπης. Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια η οποία είναι μεθοδευμένη, έχει μια συγκεκριμένη υποδομή και κατά την άποψή μου ο δράστης δεν μπορεί να είναι μόνο ένας».

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία εξετάζει η ΕΛΑΣ για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν εντοπίσει μια κηλίδα αίματος σε βάρκα στη λιμνοθάλασσα, η οποία εστάλη για περαιτέρω διερεύνηση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Παράλληλα, έχουν συγκεντρώσει στοιχεία σχετικά με τις επικοινωνίες που είχε ο 50χρονος κρεοπώλης την ημέρα της εξαφάνισης του 31χρονου. Ειδικότερα, ο 50χρονος επιχειρούσε να επικοινωνήσει με δύο άτομα, φίλους του, μια γυναίκα κι έναν άνδρα. Με τη γυναίκα δεν κατάφερε να επικοινωνήσει, ωστόσο βρήκε τον άνδρα και συνομίλησαν με μηνύματα μέσω εφαρμογής, τα οποία έσβησαν και οι δύο.

Ο άνδρας είχε δώσει μια αρχική κατάθεση, ωστόσο το πρωί της Τρίτης (16/1) οι αστυνομικοί του πήραν το κινητό τηλέφωνο και έκαναν ανάκτηση των μηνυμάτων αυτών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, απόψε κλήθηκε ξανά για κατάθεση.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 50χρονος κρεοπώλης, όταν είχε προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα και κρατήθηκε προσωρινά, στο κελί με άλλους τρεις συγκρατούμενους, ρωτούσε να μάθει «τι γίνεται στον Κορυδαλλό» και τις συνθήκες που επικρατούν στη φυλακή.

«Ο αδερφός μου κάπου είναι νεκρός»

«Ο αδερφός μου κάπου είναι νεκρός και δεν μπορούν να βρουν το σώμα του. Να βρεθεί το σώμα του θέλουμε εμείς», είπε στο Mega η αδερφή του Μπάμπη. Η αδερφή του 31χρονου τόνισε πως μέχρι σήμερα ο κρεοπώλης δεν μπήκε στη διαδικασία να την συναντήσει και να μιλήσει μαζί της.

«Δεν υπάρχει ενδιαφέρον, όχι κανένα. Εδώ μίλησε με τη μάνα μου την Παρασκευή, την επόμενη της εξαφάνισης και έψαχνε τον αδερφό μου και ο τύπος σηκώθηκε το βράδυ να φύγει 2,5 ώρες μακριά σε ένα χωριό, οπότε πιο ενδιαφέρον; Εγώ αν μάθαινα ότι έχει εξαφανιστεί ένας φίλος μου δεν θα έφευγα, θα έψαχνα» είπε η αδερφή του 31χρονου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.