Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Πατρών στην 6η ΕΜΑΚ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών:

Με την ευκαιρία της απαρχής του νέου έτους, ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, εκλήθη ευγενώς από τον Διοικητή της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, προκειμένου να τελέσει αγιασμό, στα Γραφεία της Υπηρεσίας και να μιλήσει στο προσωπικό της Υπηρεσίας.

Ο Μητροπολίτης μετά τον αγιασμό, μίλησε στο προσωπικό της 6ης ΕΜΑΚ, και ευχαρίστησε τον παριστάμενο, Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών κ. Χριστοφόρο Μπόκα και τον Διοικητή της ΕΜΑΚ, κ. Θεόδωρο Φιλιππόπουλο.

Ο Μητροπολίτης μίλησε πνευματικά στους υπηρετούντας στην, τόσο, νευραλγική αυτή Υπηρεσία, τους συνέστησε να συνεχίσουν να ζουν πνευματικά, να προσεύχονται και να ζουν εν αγάπη και αγαστή συνεργασία.

Ο Ιεράρχης, αναφέρθηκε στην μεγάλη υπηρεσία, που προσφέρουν οι υπηρετούντες στην ΕΜΑΚ, σε δύσκολες καταστάσεις, σώζοντας με κίνδυνο της ζωής τους, όχι μόνο περιουσίες, αλλά και ανθρώπινες ζωές.

Επίσης, διεβεβαίωσε όλους ότι τους συνοδεύει η πατρική του αγάπη και η θερμή προσευχή του και τόνισε ιδιαιτέρως την αρίστη συνεργασία μεταξύ της εν λόγω Υπηρεσίας και της τοπικής Εκκλησίας. Σε όλους δε προσέφερε μικρές ευλογίες.

Ο Διοικητής της ΕΜΑΚ, εις ένδειξιν ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας προς τον Μητροπολίτη, του προσέφερε, το έμβλημα της 6ης ΕΜΑΚ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.