Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το βίντεο για τους 6 μήνες κοινοβουλευτικής παρουσίας της Πλεύσης Ελευθερίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απολογισμό του πρώτου εξαμήνου της κοινοβουλευτικής παρουσίας της στη Βουλη κάνει η «Πλεύση Ελευθερίας» με το κόμμα να δημοσιεύει σχετικό βίντεο το οποίο αναδημοσιεύει η πρόεδρος του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στο βίντεο γίνεται αναφορά, με αριθμούς, στην παρουσία της Επικεφαλής και των βουλευτών της Πλεύσης Ελευθερίας, που περιλαμβάνει, εκτός από κοινοβουλευτικές ομιλίες, διαβήματα, επίκαιρες ερωτήσεις και συνεχείς πρωτοβουλίες πρόσκλησης πολιτών και φορέων στη Βουλή και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Στους πρώτους 6 μήνες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε 194 κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, 93 ομιλίες και παρεμβάσεις στην Ολομέλεια της Βουλής, 63 ομιλίες και παρεμβάσεις στις Επιτροπές της Βουλής, κατέθεσε 14 Επίκαιρες Ερωτήσεις σε Υπουργούς και 14 Επίκαιρες Ερωτήσεις προς τον Πρωθυπουργό, 7 Διαβήματα-Αιτήματα και 6 ομιλίες σε Εθνικές Επετείους.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα και οι βουλευτές Αλέξανδρος Καζαμίας, Έλενα Καραγεωργοπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης, Τζώρτζια Κεφαλά και Σπύρος Μπιμπίλας καταγράφουν 474 κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, σε όλους τους τομείς και όλα τα μέτωπα.

Δείτε το βίντεο:

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.