«Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Γεωργίας», λέει η αδελφή του 39χρονου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγκλονίζει η μαρτυρία της αδελφής του 39χρονου δράστη της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη, η οποία δήλωσε ότι θα μπορούσε να είναι εκείνη στη θέση της Γεωργίας.

«Νιώθω ότι φέρω ποσοστό ευθύνης, γιατί δεν μπόρεσα να την προειδοποιήσω. Αισθάνομαι ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Γεωργίας, καθώς τόσες φορές αυτός ο άνθρωπος μου είχε επιτεθεί. Είμαι σοκαρισμένη και δεν μπορώ να συνέλθω με όσα έχουν συμβεί», είπε στο MEGA.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Αντώνης Καραγιάννης, δικηγόρος της αδελφής του 39χρονου, για το διάστημα των ετών 2018 έως και το 2021 έχουν κατατεθεί 9 εγκλήσεις εις βάρος του 39χρονου κατηγορούμενου, ενώ από το 2021 μέχρι και σήμερα εκκρεμούν 4 καταδικαστικές αποφάσεις.

Το περιεχόμενο των δικαστικών αποφάσεων αφορά την επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, την επικίνδυνη βλάβη κατά της ζωής και παράνομη οπλοφορία.

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο που την πλησίαζε, την έβρισκε χωρίς να το περιμένει η ίδια σε σημεία που μπορούσε να την βρει, στην οικία της, στην εργασία της, με την απειλή της ζωής της και της προκαλούσε σωματικές βλάβες, οι οποίες την οδήγησαν να νοσηλευτεί σε δημόσια ιδρύματα. Κι όλα αυτά γιατί ζητούσε χρήματα».

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, το μαρτύριο της αδελφής του 39χρονου έλαβε τέλος όταν η ίδια έφυγε από τη Θεσσαλονίκη για να σωθεί και έκτοτε η διεύθυνσή της είναι άγνωστη, καθώς φοβόταν μήπως τυχόν την εντοπίσει ο 39χρονος.

Τέλος, η αδελφή του 39χρονου έχει καταθέσει εις βάρος του μήνυση για βιασμό και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

https://www.zougla.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.