Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες – Νέες συγκεντρώσεις και πορείες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα οι αγρότες των Γρεβενών, οι οποίοι έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους έξω από το διοικητήριο της Περιφερειακής ενότητας εδώ και 10 ημέρες.

Στις 12:00 το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία στην πόλη των Γρεβενών με κατεύθυνση τον νότιο κόμβο της Εγνατίας οδού, στην περιοχή Πατώματα. Από εκεί αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία μέσα στην Εγνατία οδό μέχρι και τον ανατολικό κόμβο τον οποίο θα κλείσουν συμβολικά για περίπου μία ώρα.

Στη διασταύρωση της Νάουσας αναμένεται να στηθεί μπλόκο σήμερα από τους αγρότες της περιοχής, ενώ κινητοποιήσεις προγραμματίζονται και σε πολλές πόλεις της χώρας.

Στην Επανομή οι αγρότες έχουν συγκεντρώσει τα τρακτέρ τους στην άκρη του δρόμου, ενώ θα κορυφώσουν τις κινητοποιήσεις τους αύριο, Παρασκευή με πορεία προς τον κόμβο του αεροδρομίου.

Νέα συμπλοκή αγροτών με αστυνομικές δυνάμεις σημειώθηκε χθες στην Καρδίτσα. Ένας αγρότης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας, ενώ υπήρξε και προσαγωγή ενός αγρότη ο οποίος τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

https://www.ertnews.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.