Στον εισαγγελέα αυτοβούλως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος- Ανέστειλε τη δράση του στην Πάτρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αυτοβούλως στον εισαγγελέα σκοπεύει να πάει σήμερα Δευτέρα (29.01.2024) ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, που έχει μπει στο στόχαστρο της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, όπως αποκάλυψε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

Ο κ. Πολυχρονόπουλος, που αρνείται τις κατηγορίες, θέλει να επισκεφθεί στον εισαγγελέα για να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για απάτη και εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του κ. Πολυχρονόπουλου ενημέρωσαν ότι τη Δευτέρα (29/01) θα πάει αυτοβούλως στον Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του καταλογίζονται.

Ανέστειλε τη δράση του στην Πάτρα

Ο κ. Πολυχρονόπουλος βρισκόταν από το Σάββατο στην Πάτρα. Ωστόσο χθες Κυριακή και μετά τις αποκαλύψεις ανέστειλε τη δράση που είχε προγραμματίσει στην πλατεία Γεωργίου.

Στο πόρισμα που έφερε στο φως το «Πρώτο Θέμα» αναφέρεται ότι από τον Ιανουάριο του 2020, ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος», μαζί με συγγενικό του πρόσωπο και έναν συνεργάτη του, συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση, πείθοντας μεγάλο αριθμό ανθρώπων να προβούν σε δωρεές. Το ποσό που αποκόμισε φέρεται να αγγίζει τα 600.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, γίνονταν αναλήψεις από τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα χρήματα περνούσαν σε εταιρείες τυχερών παιχνιδιών.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών βρέθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των δύο φερόμενων συνεργών του, καθώς ο ίδιος δεν διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό. Η Αρχή έχει διατάξει τη δέσμευση κάθε είδους λογαριασμών, τίτλων, επενδυτικών στοιχείων και επενδυτικών προϊόντων του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας και των άλλων προσώπων που εμπλέκονται.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.