Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εξιτήριο για τον 34χρονο Δημήτρη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θετικά είναι τα νέα από την Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου «Γεννηματας» για την πορεία της υγείας του 34χρονου Δημήτρη από τα Μάλια, που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, στο Γκάζι, στις 16 Δεκεμβρίου, έξω από κλαμπ.

Ο 34χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, αναμένεται σημερα, Δευτέρα, να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από περισσότερα από έναν μήνα νοσηλείας και να επιστρέψει στην Κρήτη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η πορεία της υγείας του θα παρακολουθείται πλέον από γιατρούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος Δημήτρης που είχε δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι από τον 36χρονο πιστολέρο, είχε χειρουργηθεί στις 18 Δεκεμβρίου από την χειρουργική ομάδα της Νευροχειρουργικής Κλινικής του «Γεννηματάς» με τη βοήθεια συστήματος νευροπλοήγησης το οποίο ελαχιστοποιεί τις χειρουργικές βλάβες του εγκεφάλου.

Το βλήμα που είχε δεχτεί ο άνδρας από τα Μάλια δεν είχε εξέλθει του κρανίου, αλλά είχε παραμείνει κολλημένο στον εγκέφαλό του, καθώς είχε σταματήσει πάνω σε οστό, ενώ υπήρχε μόνο τραύμα εισόδου, γεγονός που έκανε την επέμβαση περίπλοκη.

Ο 36χρονος πιστολέρο, που πυροβόλησε εν ψυχρώ τόσο τον 34χρονο Μαλιώτη, αλλά και τον αδερφό του Γιάννη και τον φίλο τους Φραγκίσκο, εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης.

Ο αδελφός του Δημήτρη, Γιάννης, τραυματίστηκε ελαφρύτερα και από τις 22 Δεκεμβρίου βρίσκεται σπίτι του στα Μάλια, ενώ ο 28χρονος Φραγκίσκος που επίσης είχε δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι, και έχει επίσης επιστρέψει στην Κρήτη, υποβλήθηκε σε χειρουργείο και αφαιρέθηκαν οι οκτώ βίδες που είχαν τοποθετηθεί στη γνάθο του.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.