Οπλισμένη με δύο μαχαίρια, περίμενε η δολοφόνος τον 43χρονο στη Χαλκίδα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας μετά τη δολοφονία του 43χρονου,  Σάκη Νικολάου, με τέσσερις μαχαιριές από μία 39χρονη γυναίκα. Η 39χρονη φέρεται να σκότωσε το θύμα με δύο μαχαίρια. Το ένα μαχαίρι βρέθηκε καρφωμένο στην αριστερή ωμοπλάτη του θύματος, ενώ έξω από το όχημα του 43χρονου βρέθηκε και το δεύτερο μαχαίρι πάνω στο οποίο υπήρχαν κηλίδες αίματος.

Άνθρωποι που γνώριζαν καλά τον Σάκη Νικολάου, κάνουν λόγο για έναν αξιόλογο επαγγελματία. Πριν από πέντε μήνες περίπου, το θύμα είχε αγοράσει έναν χώρο έξω από τη Χαλκίδα, καθώς επέκτεινε την επιχείρηση ξυλουργικής που διατηρούσε, με εξειδίκευση στην κατασκευή κουζινών.

 

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 08.00 το πρωί σε κεντρική οδό της Χαλκίδας, κοντά στο 4ο Γυμνάσιο.

Αυτόπτης μάρτυρας στο στυγερό έγκλημα ήταν η σύζυγος του θύματος η οποία άκουσε φωνές, βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και είδε την δράστιδα να σκοτώνει με μαχαίρι τον σύζυγό της.

Αμέσως, παρά το σοκ που υπέστη, τηλεφώνησε στο 100 και είπε: «Τρέξτε. Μια γυναίκα σκοτώνει τον άντρα μου».

Στο σημείο άμεσα έφτασαν μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ  που εντόπισαν στη μέση του δρόμου αιμόφυρτο τον 43χρονο. Ο άντρας έφερε μαχαιριές στην αριστερή ωμοπλάτη, ενώ είχε αίματα σε όλο το σώμα.

Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ,  ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατό του.

Η σύζυγος του θύματος, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να καταθέσει όσα είδε και όσα γνωρίζει.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.