Κολωνός – Η γιαγιά της 12χρονης ζητά δικαιοσύνη: «Να τους κρεμάσει όλους»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Τετάρτη θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Σήμερα έγινε η κλήρωση ενόρκων και η ανάγνωση καταλόγου των 14 συνολικά μαρτύρων κατηγορίας. «Μία λέξη μόνο θα σας πω, να υπάρξει δικαιοσύνη» λέει η γιαγιά του παιδιού και ξεσπά.

«Εδώ είμαι, εδώ είμαστε όλοι. Την είδα (σ.σ. τη μητέρα 12χρονης). Πώς θέλατε να είναι; Όταν τον αντίκρισε, έπαθε… Εγώ καλά είμαι. Προσπαθώ να είμαι καλά. Είμαι η κολώνα του σπιτιού. Έχω υποχρεώσεις και πρέπει να αντέχω», ανέφερε μιλώντας στο Mega, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε λέγοντας «να υπάρξει δικαιοσύνη, να βγάλει τη μάνα από εκεί και να κρεμάσει τους ανώμαλους. Αυτό είναι λογικό. Να τους κρεμάσει».

Σημειώνεται πως ως πρώτη μάρτυρας στην επόμενη συνεδρίαση θα εξεταστεί η θεία του παιδιού, που πρώτη αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει με την 12χρονη.

Η δίκη για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Το σχετικό αίτημα, στο οποίο συναίνεσαν όλοι οι παράγοντες, υπεβλήθη από την συνήγορο που εκπροσωπεί το παιδί κι έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.