Κακοκαιρία Avgi: Τηλεκπαίδευση και τηλεργασία σε Βοιωτία, Εύβοια και 8 δήμους στην Αττική

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μέτρα για την κυκλοφορία στην εθνική οδό αλλά και συστάσεις για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση ανακοινώθηκαν μετά την σύσκεψη στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία Avgi.

Τι ανακοίνωσε ο Κικίλιας για εργαζομένους και παιδιά

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας μετά το τέλος της σύσκεψης ανακοίνωσε τα εξής:

«Αποφασίσθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων από σήμερα το βράδυ στις 8 ως το πρωί της Τετάρτης στις 10 στην εθνική οδό από τα Μάλγαρα μέχρι την Αθήνα. Αυτό θα αναθεωρείται ανάλογα με την κακοκαιρία.

Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες στην Εύβοια και στην Βοιωτία για την μη λειτουργία των σχολείων δια ζώσης για αύριο Τρίτη και με το υπουργείο Παιδεία για τηλεκπαίδευση. Και σύσταση για τηλεργασία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα (σσ στους νομούς αυτούς) και στους δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού Πεντέλης και Παλλήνης.

Σύσταση για την αυριανή ημέρα είναι να μην κυκλοφορούν με τα αυτοκίνητά τους στο λεκανοπέδιο και φυσικά όχι σε αυτό το κομμάτι της εθνικής γιατί υπάρχουν οι προβλέψεις για χιονοκαταιγίδες και ισχυρούς ανέμους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.