«Ήταν κίτρινη σαν το λεμόνι…» – Συγκλονίζει ο πατέρας της ανήλικης που έπεσε θύμα του «δράκου» στον Άγιο Παντελεήμονα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συναγερμός για «δράκο» που επιτίθεται σε ανήλικες μαθήτριες στον Άγιο Παντελεήμονα με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει εξαπολύσει ανθρωποκοκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο δράστης έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής δύο επιθέσεις σε δύο μαθήτριες 13 και 14 ετών. Εγκλωβίζει τα παιδιά στα ασανσέρ, συνήθως πατάει το stop και στη συνέχεια σχηματίζει με το χέρι του το σήμα του όπλου για να τους δώσει να καταλάβουν ότι δήθεν έχει μαζί του όπλο.

Ο πατέρας της μιας ανήλικης, μιλώντας στο STAR, δήλωσε για το περιστατικό: «Ήμουν στο σπίτι και ξαφνικά ακούω την κόρη μου να φωνάζει. Αμέσως κατεβαίνω από τις σκάλες, αλλά ο δράστης είχε ήδη φύγει» είπε ο πατέρας της 13χρονης και συνέχισε: «Ήταν κίτρινη σαν το λεμόνι. Λογικό, μικρό κορίτσι είναι. Τρόμαξε πάρα πολύ», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήταν 5.20 το απόγευμα. Βγήκε να πάρει ένα σαμπουάν, πάει να μπει στην πολυκατοικία, μπήκε κι αυτός από πίσω. Μπαίνει στο ασανσέρ, μπαίνει κι αυτός μαζί της. Η κόρη μου τον ρώτησε σε ποιο όροφο πάει και τότε της έβαλε το ένα χέρι στο στόμα και το άλλο στο σβέρκο. Κατάφερε να ξεφύγει όμως και άρχιζε να φωνάζει».

Μάλιστα, σύμφωνα με το θύμα, ο δράστης είναι 37-38 χρονών και έχει ύψος περίπου 1.70. Δεν είναι πολύ αδύνατος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.