Ημαθία: Θρήνος στην κηδεία του βρέφους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ολοκληρώθηκε η κηδεία του βρέφους το οποίο δολοφόνησε η 37χρονη μητέρα του στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Η κηδεία τελέστηκε στον Ναό του Αγίου Γεωργίου. Δεν τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία, όπως τη γνωρίζουμε καθώς το παιδί ήταν αβάπτιστο. Ο ιερέας διάβασε μία ευχή και στη συνέχεια έγινε η ταφή στο νεκροταφείο του χωριού.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στη διαδικασία υπήρξαν και κάποια απρόοπτα καθώς ο πατέρας του βρέφους επιχείρησε να βρεθεί στην κηδεία αλλά οι γονείς της 37χρονης και οι λοιποί συγγενείς δεν του το επέτρεψαν και μάλιστα τον υποχρέωσαν να φύγει από την εκκλησία και το νεκροταφείο.

Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί, οι οποίοι όμως δε χρειάστηκε να επέμβουν.

Υπενθυμίζεται ότι στην 37χρονη μητέρα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η 37χρονη ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή στις 11 το πρωί.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του άτυχου βρέφους, προέκυψε πως το παιδάκι υπέστη κάταγμα κρανίου. Επιπλέον, έφερε πολλαπλές θλαστικές κακώσεις σε πρόσωπο και στοματική κοιλότητα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 37χρονη φέρεται να κακοποίησε το βρέφος μπροστά στα άλλα δύο της παιδιά, 6 και 7 ετών, στο σπίτι τους σε περιοχή του Μακροχωρίου. Τα άλλα δύο παιδιά ήταν αυτά που ειδοποίησαν συγγενικά τους πρόσωπα για το τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι τους. Ο παππούς και η γιαγιά του παιδιού σε κατάσταση σοκ μετέφεραν το βρέφος στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας όσο πιο γρήγορα μπορούσαν με το δικό τους αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πηγές του Νοσοκομείου, το 6 μηνών αγοράκι όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν ανέπνεε και δεν είχε σφυγμό. Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες ανάνηψης, δίχως όμως αυτές να έχουν αποτέλεσμα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.