Φθιώτιδα: Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Εφετείο ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κήρυξε το Εφετείο Λαμίας τον 46χρονο – σήμερα – άνδρα που με πρωτοφανή αγριότητα τα Χριστούγεννα του 2016, είχε αφαιρέσει τη ζωή της Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, μέσα στο σπίτι της στη Λαμία.

Το δικαστήριο μετά και τις αγορεύσεις των δικηγόρων, απέρριψε τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης του κατηγορουμένου του ακαταλόγιστου ή μειωμένου καταλογισμού ή εν βρασμώ ψυχικής ορμής και αποδέχτηκε ομόφωνα την κατηγορία όπως και στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο στην Άμφισσα κηρύσσοντας τον ένοχο.

Πριν την ανακοίνωση της ποινής οι συνήγοροι του 46χρονου, ζήτησαν την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου αλλά και της μεταγενέστερης καλής διαγωγής.

Ο Εισαγγελέας της έδρας Νικήτας Θεολογίτης, όπως και στην αγόρευσή του ήταν και πάλι καταπέλτης, ζητώντας να μην αναγνωρισθεί κανέναν ελαφρυντικό και να επιβληθεί η ισόβια κάθειρξη στο συγκεκριμένο άτομο που επί εφτά χρόνια παρίστανε τον εαυτό του σαν ψυχικά ασθενή. Εντέλει το δικαστήριο απέρριψε όλα τα ελαφρυντικά και του επέβαλλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης όπως και σε πρώτο βαθμό.

Πηγή: LamiaReport.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.