Ελ. Βενιζέλος: Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση και 4 επιβάτες του κρύφτηκαν στις τουαλέτες του αεροδρομίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επεισοδιακή ήταν η πτήση ενός αεροπλάνου που ξεκίνησε από το Κάιρο της Αιγύπτου με προορισμό την Βεγγάζη της Λιβύης. Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου στη συνέχεια τέσσερις από τους επιβάτες προσπάθησαν να κρυφτούν στις τουαλέτες του αεροδρομίου…

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου το αεροσκάφος της Egypt Air, προσγειώθηκε εκτάκτως στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» καθώς νωρίτερα είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει το αεροδρόμιο της Βεγγάζης χωρίς επιτυχία, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο σημείο.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 111 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα. Κατά την άφιξη του το αεροσκάφος στάθμευσε και μετά την επίμονη άρνηση του πιλότου, οι επιβάτες να παραμείνουν στον αεροσκάφος, αποβιβάστηκαν όλοι με την συνοδεία αστυνομικών και υπαλλήλων ασφαλείας του αερολιμένα.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου όπου και παρέμειναν μέχρι τις 8 το βράδυ, οπότε και ξεκίνησε η διαδικασία επιβίβασης τους στο αεροσκάφος.

Ωστόσο, τέσσερις εκ των επιβατών, προσπαθώντας να παραμείνουν στη χώρα μας, κρύφτηκαν στην τουαλέτα που υπήρχε στην αίθουσα αναμονής. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν και τους επιβίβασαν στο αεροσκάφος.

Μάλιστα, άλλος ένας επιβάτης ζήτησε ιατρική βοήθεια, η οποία και του παρασχέθηκε από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας του αεροδρομίου και στη συνέχεια επιβιβάστηκε και αυτός στην πτήση.

Τελικά το αεροπλάνο αναχώρησε στις 21:05 με προορισμό τον αεροδρόμιο της Βεγγάζης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.