«Είναι στα Μέγαρα και κρύβεται…»: Τι λέει συγγενής της μητέρας του 4χρονου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές των αδερφών του 4χρονου που εξακολουθεί να νοσηλεύεται και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τον βίαιο ξυλοδαρμό του από τον πατριό τους.

Εκτός από τον 4χρονο, θύματα συστηματικής και άγριας κακοποίησης από τον 23χρονο έπεσαν και τα άλλα τρία ανήλικα αδελφάκια του. Τα τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 11, 10 και 8 ετών, όπως και ο 4χρονος νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με το ένα εξ αυτών να μεταφέρεται με σπασμένο χέρι και να υποβάλλεται σε χειρουργείο στο ορθοπεδικό.

«Εγκεφαλικά δεν πάμε καλά. Στο νοσοκομείο είμαι. Δεν γνώριζα τι ζούσαν τα παιδιά. Άμα το γνώριζα, θα τα έπαιρνα. Του δεύτερου γιου μου του έχουν βάλει λάμες στο χεράκι. Ο μικρός είναι σοβαρά» είπε ο βιολογικός πατέρας του 4χρονου μιλώντας στο MEGA.

«Σε νέο χειρουργείο υποβλήθηκε ο 4χρονος. Οι γιατροί ανακάλυψαν πως το δεύτερο αγοράκι είχε κάταγμα και χρειαζόταν χειρουργείο. Το παιδί λέει όλη την αλήθεια πως έτρωγαν ξύλο από τον δράστη. Τους χτύπαγε με σίδερο και τους έλεγε να μην πουν τίποτα. Έμαθα πως είναι στα Μέγαρα και κρύβεται εκεί ο δράστης», ανέφερε από την πλευρά του συγγενής της μητέρας των παιδιών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.