Χαλκίδα: Αυτά είναι τα δύο μαχαίρια με τα οποία η 39χρονη φέρεται να σκότωσε τον 43χρονο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ιστοσελίδα evima.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας τα δύο μαχαίρια, με τα οποία η 39χρονη φέρεται να σκότωσε τον 43χρονο κάτω από το σπίτι του το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στη Χαλκίδα.

Το χρονικό 

Τα ξημερώματα του Σαββάτου η 39χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Λουκίσια Χαλκίδας, διένυσε μια απόσταση 20 χιλιομέτρων μέχρι το σπίτι του 43χρονου στο κέντρο της πόλης και του έστησε καρτέρι.

Η 39χρονη μόλις τον είδε του επιτέθηκε πισώπλατα, μαχαιρώνοντάς τον μέχρι θανάτου, με πολλαπλές μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Το ένα μαχαίρι, μήκους 31 εκατοστών, εντοπίστηκε πολύ κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος.

 

Το δεύτερο, μήκους 27 εκατοστών, το αφαίρεσαν από το άψυχο σώμα του 43χρονου, καθώς βρέθηκε καρφωμένο στην αριστερή ωμοπλάτη του.

 

Η δράστις ισχυρίστηκε ότι όλα ξεκίνησαν από μία ερωτική επαφή που είχαν δράστιδα και θύμα πριν από μερικά χρόνια. Ζητώντας συγνώμη από την οικογένεια του θύματος είπε ότι δεν είχε σχεδιάσει το έγκλημα. Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκιση της.

Ωστόσο, η σύζυγος του 43χρονου δίνει μια άλλη εκδοχή και περιγράφει πως γνώριζε ότι μέχρι το 2021 η 39χρονη ενοχλούσε τον σύζυγο της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.