Πίτσα Παπαδοπούλου: Τον αδερφό μου τον πάτησε το τραμ, ο εισπράκτορας του χτύπησε τα χέρια κι έπεσε στις γραμμές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Πίτσα Παπαδοπούλου μίλησε για την οικογένειά της και τον θάνατο του αδερφού της.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» και περιέγραψε τον άδικο χαμό του αδερφού της, σε ηλικία μόλις 8 ετών.

Αρχικά ωστόσο, μίλησε για τους γονείς της και τις συνθήκες που μεγάλωσαν εκείνη και τα αδέρφια της.

«Η μαμά μου ήταν καπνεργάτρια, ο μπαμπάς μου ήταν αγρότης ποντιακής καταγωγής. Μπορεί να μην είχαμε πολλά, αλλά δεν ξέρω αν έχω στενοχωρηθεί για αυτά που δεν είχα. Δεν θυμάμαι ποτέ να πω ότι πείνασα. Ακόμα και τώρα που είμαι μεγάλη και πέρασαν τα χρόνια. Ίσως να μου έφταναν αυτά που είχαμε και δεν ήθελα κάτι παραπάνω, δεν ξέρω να το εξηγήσω, αλλά δεν έχω πικρία όπως ακούω από πολλούς ανθρώπους», εξήγησε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα αδέρφια της. «Εγώ γνώρισα τέσσερα αδέρφια. Η μαμά μου έκανε κι άλλα παιδιά, όμως πέθαναν. Τα γεννούσε, αλλά πέθαιναν ενός ή δύο χρονών, από αρρώστιες τότε στα χωριά. Το ένα το είχε πατήσει το τραμ στη Θεσσαλονίκη 7-8 χρονών κι είχαμε τρία χρόνια διαφορά με τον αδερφό μου», αποκάλυψε.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τη θυμάμαι εκείνη τη μέρα, γιατί ήμουν με την αδερφή μου, η οποία ήταν πιο μεγάλη από εμάς. Οι γονείς μου τότε, δούλευαν και μας έπαιρνε η αδερφή μου για να μας πάει για μπάνιο στην Αγία Τριάδα. Ανέβηκε το παιδί πάνω στο τραμ, ενδιάμεσα στα δύο τραμ κι ο εισπράκτορας του χτύπησε τα χέρια. Το παιδί έπεσε μέσα και το πάτησε το άλλο τρένο, γιατί δεν ήξερε να ανέβει από τα σκαλοπάτια. Το διέλυσε το παιδί».

protothema.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.